Gå til innhold

Flyreiser

 

Flyreise + hotell: Cargando el buscador

 

Råd for flypassasjerer

  1. Vær til stede ved utgangen for ombordstigning minst 60 minutter før avreise ved innenlandsreiser, og 120 ved utenlandsreiser.
  2. Kontroller at du har alle nødvendige reisedokumenter i god tid (pass, visa, vaksiner).
  3. Det anbefales å kontrollere reisetidene for flyreiser 24 timer før avreise for hver flygning. Dette kan du gjøre ved å ringe vår kundetelefon, (+34) 91 524 2400, eller ved å ringe flyselskapet og oppgi flyvningsnummer.
  4. Å fly i helgene er dyrere. Hvis du er ute etter billige billetter, er det vanligvis en god idé å prøve å reise i ukedagene.
  5. Hvis du reiser med billigselskaper, bør du huske at det vanligvis er et tillegg for innsjekking av bagasje. Tenk gjennom om du virkelig trenger så mye bagasje.
  1. Hvis du er fleksibel når det gjelder flydato, bør du utnytte det. Du kan spare mange penger.
  2. Av og til er det billigere å bruke mindre flyplasser.
  3. Luftfuktigheten i flykabinen er svært lav. Sørg for å innta tilstrekkelig væske.
  4. Hvis du har fått tildelt sete, kan du sitte og vente til køen ved ombordstigning har gått forbi. Ingen vil ta fra deg setet ditt, så du kan bare slappe av.
  5. Hvis du velger sete ved nødutgangene eller i første rad, vil du få mer plass til beina og en mer behagelig reise.

Enkelt og greit

Hvor har du lyst til å reise? Det er det eneste spørsmålet du trenger å svare på. Destinia tar seg av resten. Det er det samme om du vil reise en helg, en måned, om våren eller uten bagasje. Hvis du ikke finner flyreisen du er ute etter, så finnes den ikke!
Destinia sammenligner tilbud fra over 500 flyselskaper, og med få klikk kan du velge den billigste flyreisen. Legg til tjenestene og tilleggene du ønsker, så får du et skreddersydd tilbud.
Hvis du setter pris på komfort og liker å bli tatt godt vare på, så tilbyr vi deg adgang til VIP-lounge, så du får en enda hyggeligere flytur.
Hvis du ennå ikke vet hvor din neste reise går, ikke har bestemt deg for hvor du skal på ferie, eller er en av de som synes organiseringen er like spennende som selve reisen, viser vi deg hva som er de beste tilbudene akkurat nå og flyreiser til de viktigste byene i verden, slik at du kan fantasere om reisen med en gang.
Vet du hvor du vil fly? Svar nå og start reisen!