Gå til innhold

Personvern

Fra Destinia S.L. Travel Agency VAREMERKE: DESTINIA S.L.,C.I.C.M.A. nº 1257. Registrert i selskapsregisteret i Madrid bind 15973, f. 206, Sec. 8, ark M-270179 med selskapsadresse C/Gran Vía, 22 Dcdo. 4º 28013 Madrid - Spania (heretter kalt Destinia) setter de høyeste kvalitetskravene til oss selv på alle nivåer når det gjelder våre produkter og tjenester, og ser på det som selvsagt at kvaliteten når det gjelder personvern skal ligge på samme nivå.
Derfor garanterer Destinia at selskapet tar sikte på å ikke bare oppfylle kravene i den spanske lovgivningen i Ley Orgánica 15/1999 datert 13. desember om personopplysninger (LOPD) og regelverket som følger med kongelig dekret 1720/2007 om dine personopplysninger, men å strekke seg ennå lenger og sikre personvern i så høy grad som mulig.

I dette dokumentet finner du all informasjonen du trenger for å forstå hvordan vi behandler og sikrer ditt personvern.

Som du vet tilbyr Destinia alle former for tjenester innen turisme gjennom sitt nettsted. Men det er ikke det eneste redskapet vi har til å knytte forbindelser med deg. I tillegg til informasjonen og tilbudene på nettet, bruker Destinia andre medier for å holde kontakten med deg og tilby deg all informasjonen du ber oss om på en enkel og grei måte. Derfor understreker vi at disse retningslinjene for personvern også gjelder andre typer kommunikasjon enn vårt nettsted: sosiale medier, nyhetsmeldinger, e-post, SMS, mobilapplikasjon og andre kommunikasjonsmedier som finnes.

Ettersom vi lever i en verden som er i hurtig endring, anbefaler vi deg å lese disse retningslinjene for personvern med jevne mellomrom for å se om vi har endret dem på en måte som gjør at du ikke lenger ønsker å bruke våre tjenester. Denne anbefalingen gjelder spesielt når du er i ferd med å gjennomføre bestillinger hos oss.

Hvilken type personopplysninger bruker Destinia, og hvorfor er det viktig at du samtykker til at de kan brukes?

Det finnes to måter å benytte deg av våre tjenester: med forhåndsregistrering på Destinia og uten forhåndsregistrering på Destinia. Når du bestiller uten forhåndsregistrering hos Destinia, gir du oss de personopplysningene dine som trengs for tjenesten du kjøper, som navn, adresse, telefonnummer, betalingsopplysninger, navn på andre reisende og eventuelle andre opplysninger som er nødvendig for å kunne yte tjenesten. Disse opplysningene lagres i henhold til kravene som er fastsatt i loven.

Hvis du har tenkt å ha et varig forhold til Destinia, slik som vi håper, er det uten tvil best å registrere deg og opprette en brukerkonto. Gjennom din personlige konfigurasjon kan du velge hvilke valgfrie opplysninger du ønsker å dele i profilen din i tillegg til de obligatoriske opplysningene: navn, e-postadresse, adresse. Andre opplysninger kan hjelpe oss å gjennomføre bestillingsprosessen hurtigere for deg, og dessuten kan vi sende deg informasjon tilpasset dine interesser.

Uansett hvilken av de to måtene du bruker, kan du abonnere på vårt nyhetsbrev uten å ha opprettet en konto eller bestilt en reise. I så tilfelle vil vi bare be deg om den informasjonen som er nødvendig for å yte deg tjenesten.

Videre informerer vi deg om at på Destinia bruker vi også informasjonskapsler ved tilgang via smarttelefon for å gi deg en bedre brukeropplevelse og kunne tilby deg produkter og tjenester som er tilpasset dine ønsker. Du kan lese våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her:<a href="https://destinia.co.no/web/cookies">her</a>. I denne sammenheng informerer vi deg om at vi også kan motta informasjon om deg når du bruker visse tjenester på sosiale medier.

Hvorfor innhenter, bruker og deler Destinia dine personlige opplysninger og informasjon?

I samsvar med spansk lovgivning Ley Orgánica de 15/1999 datert 13. desember om personvern, vil opplysningene som du oppgir bli behandlet i en datafil med personlige opplysninger med navnet CLIENTE og som Destinia er ansvarlig for.


Destinia kan bruke dine personlige opplysninger og informasjon til følgende prosesser eller av følgende årsaker:

Bestillinger: Vi bruker dine personopplysninger til å behandle dine nettbestillinger (f.eks. ved formidling av bestillingen til tjenesteleverandøren) og gi deg kundestøtte.

Forbedring av våre tjenester: For å vite dine meninger kan Destinia bruke dine opplysninger til å spørre deg om hvordan du opplevde visse tjenester du har bestilt gjennom oss. Av hensyn til ditt personvern vil vi ikke videreformidle konkrete detaljer som du deler med oss til tjenesteleverandørene, med mindre du ber oss om å gjøre dette.

Vi kan også analysere opplysningene dine for å forbedre tjenestene våre og nettplattformene våre.

Kontoadministrasjon: Vi gir deg muligheten til å ha en brukerkonto på nettsiden vår. Vi bruker informasjonen du gir oss til å administrere kontoen. På den måten kan du administrere status for bestillingene dine selv eller gjennom den av Destinias medarbeider som har ansvar for bestillingen din, fylle ut regningene dine fortere, benytte deg av eventuelle spesialtilbud, bestille på en enklere måte og administrere din personlige konfigurasjon, som lar deg opprette og dele lister, se overnattingssteder du har sett på tidligere, se bestillingshistorikken din og andre typer informasjon du har gitt om overnattingssteder og reisemål. Du kan også se kommentarer du har sendt om steder der du har overnattet.

Markedsføring: I tillegg til markedsføringstiltakene som benytter seg av informasjonskapsler, kan du se våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her. Lenke til retningslinjer for bruk av informasjonskapsler. Vi bruker opplysningene dine til å sende deg nyhetsmeldinger tilpasset dine interesser, og dessuten til å gjennomføre markedsundersøkelser slik at vi alltid kan tilby deg det siste innen tendenser og reiser.

Markedsundersøkelser: Av og til kan vi invitere deg til å delta i en eller annen form for markedsundersøkelse. Personopplysninger som ikke kan anonymiseres vil selvsagt bare bli brukt med ditt samtykke.

Påvisning og forebygging av svindel: I den grad loven og tillitsforholdet krever det, kan vi bruke personlig informasjon til å påvise og forebygge svindel, ulovligheter eller uønskede handlinger.

Hvordan bruker Destinia sosiale medier?

Vi bruker bare Facebooks plugin-modul for å oppfordre deg til å like vårt nettsted.

De resterende mulighetene til å dele informasjon i sosiale nettverk foregår gjennom enkle direkte lenker uten plugin-teknologi

Bortsett fra konkrete tilfeller der du blir bedt om å gi ditt samtykke til behandling av dine opplysninger, vil det opplysningene dine ikke bli brukt på andre måter gjennom sosiale nettverk.

Hvordan deler Destinia dine opplysninger med tredjeparter?

I visse omstendigheter kan vi dele dine personopplysninger med tredjeparter.


Med leverandøren av tjenesten du har kjøpt: Det er selvsagt nødvendig å formidle opplysningene dine til de aktuelle tjenesteleverandørene for at du skal kunne benytte deg av bestillingen din. Innholdet i denne kommunikasjonen vil avhenge av bestillingsformatet. For eksempel, når leverandøren krever kortnummeret eller betaling av et depositum som garanti, vil disse opplysningene bli lagt til de vanlige opplysningene som følger med alle bestillinger (navn, kontaktopplysninger, reisende og preferanser).


Ansvarlige for behandlingen: Opplysningene dine kna bli sendt til eksterne samarbeidspartnere som ikke er del av Destinia, men som har vår fulle tillit for behandling av visse saker (for eksempel administrasjon av bestillinger og betaling, sendinger og administrasjon av forskjellige typer osv.) I den sammenheng forsikrer vi i Destinia deg om at disse er underlagt konfidensialitetskontrakter og -klausuler, og dessuten reglene som de ansvarlige av behandlingen er underlagt i henhold til artikkel 12 i den spanske loven om personvern (Ley Orgánica de Protección de Datos Personales).


Myndigheter: I den grad forskjellige lover pålegger oss det, kan vi dele dine personlige opplysninger og informasjon med forskjellige organer innen offentlig administrasjon, politi og rettsvesen.

Hvordan bruker Destinia kommentarene til kunder og informasjon som du deler med oss om reisemål?

Etter at du har benyttet deg av tjenestene har du kanskje lyst til å dele dine erfaringer med Destinia eller andre brukere av tjenestene vi tilbyr. Destinia oppfordrer deg til å gjøre dette, for det er det beste redskapet vi har for å fortsette å forbedre tjenestene våre.


Selv om vi ikke sender deg et spørreskjema om det, kan du skrive hva du mener i våre fora, der både Destinia og andre reisende har tilgang.


Å legge inn kommentarer på et offentlig tilgjengelig forum innebærer selvsagt at du godtar at innholdet i kommentarene (inkludert brukernavn, hvis du har brukt det til å legge inn kommentaren) kan publiseres i forskjellige fora som inngår i Destinia, både på vårt nettsted, i sosiale medier og mobilapplikasjoner.

Hvilke sikkerhetsmetoder bruker Destinia for å beskytte dine opplysninger og personvern?

I tillegg til at vi følger de lovpålagte kravene til personvern til punkt og prikke, bruker vi alltid de mest systemene for sikkerhet, kryptering og tilgangskontroll for å unngå ikke-autorisert tilgang og/eller utilbørlig bruk av personlig informasjon. På denne måten sikrer vi oss at kun autorisert personale har tilgang til dine opplysninger, og da kun for i sammenheng med de funksjonene som vedkommende er tildelt.
Mindreårige


Våre tjenester er rettet mot personer over 18 år eller mindreårige som lever selvstendig. Mindreårige som ikke lever selvstendig man bare bruke våre tjenester med sine foresattes uttrykkelige samtykke. Hvis dette ikke foreligger, forbeholder vi oss retten til å slette all informasjon og annullere alle bestillinger.

Hvordan kan du benytte deg av dine rettigheter når det gjelder personvern?

I tillegg til å lese disse retningslinjene for personvern, som vi anbefaler, kan du benytte deg av din rett til tilgang, rettelse, motsettelse og annullering ved å sende oss en henvendelse (med kopi av ditt pass eller nasjonale ID-kort) adressert Destinia, C/ Gran Vía nº 22, 4dpdo. Madrid, per faks til nummer (+34) 902196339, eller ved å sende en e-postmelding til atencioncliente@destinia.com.
Du kan når som helst avslutte abonnementet på nyhetsmeldingene fra Destinia ved å klikke på lenken ""Utmelding"" som du finner nederst i alle meldingene, direkte fra nettstedet ved å oppgi e-postadressen du ønsker å avslutte abonnementet for, eller per e-post til adressen baja-boletinofertas@destinia-com.


Vi informerer deg om at selv om du kan annullere opplysningene dine etter forespørsel, så vil denne annulleringen eventuelt gjennomføres med de begrensninger som loven fastsetter når det gjelder lovmessige rettigheter og krav (når det gjelder finans, administrasjon osv.) Videre informerer vi deg om at i alle tilfeller innebærer ikke annullering av opplysninger umiddelbar sletting av dem. Opplysningene vil bli oppbevart i en begrenset tid, med begrenset tilgang for myndigheter innen administrasjon og rettsvesen.